Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

Op woensdag 22 maart startten Holland Recycling Electronics in Boxtel en het sociale werkbedrijf Noordoost Brabant  een unieke samenwerking. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan bij Holland Recycling elektronica recyclen.

Statushouders en mensen die vallen onder de Participatiewet kunnen bij Holland Recycling een werkplek krijgen die als opstap dient naar een passende baan op de arbeidsmarkt. Wethouder Eric van den Broek roemt de samenwerking tussen Holland Recycling, de lokale overheid en het sociale werkbedrijf: “Werken is belangrijk voor de participatie en integratie van mensen.”

Er zullen bij het bedrijf op korte termijn 30 FTE’s beschikbaar komen. Tijdens de goed bezochte bijeenkomst op 22 maart werd de samenwerking bekrachtigd door het tekenen van de overeenkomst en door een ludieke wedstrijd: de drie hoofdrolspelers moesten in korte tijd zoveel mogelijk onderdelen uit een server zien te halen. Dennis Bekkema klaarde de klus zonder hulp, de wethouder en de directeur van het werkbedrijf werden bijgestaan door deskundige medewerkers van Holland Recycling.