Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

De Metaal Recycling Federatie zet zich in voor de bestrijding van metaaldiefstal. Dit vanwege de grote maatschappelijke schade en de imagoschade voor de metaalrecyclingbranche als gevolg van deze diefstallen. Onderdeel van onze inzet is het instellen van het Meldpunt Diefstallen. Heeft u tips die kunnen leiden tot het oplossen van een koperdiefstal of het opsporen van koperdieven? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie. 

Er zijn twee mogelijkheden om een tip bij de politie te melden:

  1. Bel met “Meld Misdaad Anoniem”, telefoonnummer: 0800-7000
  2. Vul het digitale tipformulier van de Politie in. Vermeldt u hierbij het woord “Koperslag”, dan wordt dit bericht naar het Centraal Infopunt Koperdiefstallen gestuurd

Metaaldiefstallen kunnen met beschrijving en eventuele foto’s ook gemeld worden bij ons MRF Meldpunt. De meldingen worden dan onder de leden van de MRF verspreid, en kunnen desgewenst eveneens op de website worden opgenomen. Heeft u eventueel ook bijbehorende foto's, stuur deze dan ook op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De diefstalmeldingen worden nu ook verspreid via twitter. Volg ons nu via @diefstalmrf

Ook goed om te weten

Stalen rijplaten worden geregeld gestolen. De eigenaar van een aangeboden rijplaat kunt u achterhalen aan de hand van het logo in de rijplaat. 
Deze logo’s vindt u in het Smoelenboek van het Rijplatencollectief. Met dit logo kunt u verifiëren bij de eigenaar of de aangeboden rijplaat afkomstig is van diefstal.

Overzicht van binnengekomen diefstallen