Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

Op donderdag 13 juni 2024 vindt de Euregio Trefdag plaats! Voor deze Trefdag zijn de leden van VDM, BDSV (Duitsland), Denuo (België) en de MRF uitgenodigd. 


U kunt zich tot 24 mei a.s. aanmelden door het online inschrijfformulier in te vullen.

De Trefdag wordt gehouden vanaf 17.00 uur in:
Wolkenburg
Mauritiussteinweg 59
50676 Keulen te Duitsland

www.wolkenburg.de

Hotels
De VDM heeft er ook dit jaar voor gekozen géén hotelkamers in optie te nemen. Via de gebruikelijke boekingssites vindt u talrijke hotels in alle prijsklassen in de omgeving van de locatie.
 
Aanmelden
U kunt zich tot 24 mei 2024 aanmelden via het
online inschrijfformulier. Na 24 mei is aanmelding alleen nog mogelijk wanneer de ruimtecapaciteit dit toelaat. Houd er rekening mee dat de toegangsprijs na 24 mei met €20,- verhoogd wordt en dat vermelding op de deelnemerslijst wellicht niet meer mogelijk is. 

Gasten
Gelet op het grote aantal introducés op de jaarlijkse Trefdag is het meenemen van introducés beperkt. De Trefdag maakt immers ook een exclusief onderdeel uit van het MRF-lidmaatschap. Niet-leden kunnen maar één keer worden geïntroduceerd. Aan de hand van de deelnemerslijsten van eerdere jaren zal dit worden gecontroleerd.

Deelnemersbijdrage
Voor onder meer de kosten van zaalhuur en avondeten is de deelnemersbijdrage €175,-  per persoon exclusief drankjes. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen en gecontroleerd hebben dat u lid bent, ontvangt u een factuur via de MRF. Wij zullen u dit jaar geen entreebewijs sturen. U ontvangt bij binnenkomst – nadat uw aanmelding is gecheckt - een badge. 


Wij wijzen erop dat tijdens dit evenement foto's worden genomen en, indien van toepassing, gepubliceerd in publicaties (Print, online)​.

Annulering
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn; annuleren is tot 5 mei 2024 kosteloos mogelijk. Daarna zullen de kosten toch in rekening worden gebracht en kan geen restitutie plaatsvinden. Wel is het mogelijk een vervangende deelnemer aan te wijzen. 

 >>AANMELDEN<<