Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

CIRKELS De cirkel is rond. Het jaar 2021 sloten we af zoals we het startten: met een lockdown. Bij een cirkel vormt het einde ook een nieuwe start. Dat is het principe in het leven en in onze branche. Begin en eind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iets dat begint moet eindigen en iets dat eindigt moet opnieuw beginnen. Juist in onze branche geldt dit principe. Iets transformeert, maar is daarna niet meer precies hetzelfde. Iets wordt weer nieuw, zinvol en weer bruikbaar.

 

Circulariteit in een pure vorm. In het leven is het soms anders. Is een einde gewoon een einde. Zoals toen eind december het bericht tot ons kwam dat het leven van Frank Heukeshoven onverwacht en abrupt was gestopt. Frank was commercieel verantwoordelijke bij HKS, maar is ook voorzitter geweest van onze branchevereniging. Hij was bij veel mensen bekend en geliefd. Door waar hij voor stond en hoe hij dat naar buiten bracht, maar vooral gewoon door wie hij was. Dan is het einde ineens wel definitief en niet een vertrekpunt van een nieuw begin. Ik wil hierbij nogmaals namens mijzelf en het bestuur ons medeleven en onze steun betuigen aan zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden.

Eindig is ook het redacteurschap van Circulaire van Gabriël van Seumeren, een andere voormalig voorzitter. Onder zijn leiding zijn in vijf jaar tijd dertig edities uitgebracht. Hij maakte met zijn redactie zes edities per jaar van ons clubblad en bracht het tot het gewaardeerde resultaat van nu. Ik dank Gabriël dan ook graag hartelijk voor zijn inzet. We zoeken nu onder onze leden een schrijftalent dat het ontstane gat kan en wil opvullen en de nieuwe hoofdredacteur van Circulaire wil worden. Zodat dit einde leidt naar een nieuw begin. Wij kunnen niet wachten tot u zich meldt! Namens het hele bestuur wens ik u een mooi, liefdevol en gezond 2022. Want vooral dat laatste is toch een groot en kostbaar goed!

Willeke Ketting voorzitter MRF