Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

We maken met z’n allen steeds meer gebruik van digitale berichtgeving. Om u op de hoogte te houden van de snelle actualiteit aangaande de MRF, hebben we WhatsApp Business aangemaakt.

 

Mail uw mobiele telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zal de MRF u ook via dit medium op de hoogte stellen van bijvoorbeeld aankomende evenementen of belangrijke nieuwsberichten.

Wij zullen uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens omgaan en kunt u zich natuurlijk uitschrijven indien u liever geen berichten meer van ons via WhatsApp wilt ontvangen.

P.S. deze app wordt alleen gebruikt voor het zenden van berichten. Wij kunnen hierop geen WhatsApp berichten ontvangen. U kunt nog steeds op de gebruikelijke manier contact met ons opnemen via e-mail of ons vaste nummer.