Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

In navolging van de door de Nederlandse overheid afgekondigde aanvullende maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus, heeft Lejeune Association Management, waar het MRF-secretariaat is ondergebracht, besloten vanaf heden met een aangepaste, minimale bezetting op kantoor te werken om de risico’s van contaminatie te beperken.

Ondanks deze maatregel doen wij er uiteraard alles aan om onze dienstverlening onverminderd voort te zetten. Mocht u ons onverhoopt telefonisch niet kunnen bereiken, dan staan wij nog altijd via e-mail voor u paraat.

Voor de duur van genoemde nationale maatregelen zullen alle fysieke vergaderingen bij ons op kantoor worden uitgesteld dan wel omgezet in een virtuele bijeenkomst (online dan wel telefonisch).

Wij danken u voor uw begrip en wensen u, uw naaste verwanten, vrienden en collega’s een goede gezondheid en veel sterkte in deze onvoorstelbare tijden van nood. Moge aan deze rampspoed snel een einde komen.