Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Laan van Nieuw Oost Indië 131 2593 BM Den Haag Postbus 85645 2508 CH Den Haag
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer

Elk lid van de MRF is verplicht gecertificeerd. Het MRF-Keurmerk is een garantie voor professionaliteit en kwaliteit. Veel opdrachtgevers willen daarom uitsluitend met metaalrecyclers werken die het MRF-Keurmerk hebben. Met dat Keurmerk demonstreren de bedrijven dat zij zich aan de wettelijke eisen houden, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en van arbeidsomstandigheden. Bedrijven met het MRF-Keurmerk moeten jaarlijks worden getoetst door een Gecertificeerde Instelling (CI) die een samenwerkingsovereenkomst met de MRF heeft getekend. De volgende Certificerende Instellingen zijn momenteel opgenomen in het Register van Certificerende Instellingen.

Recyclers kunnen bovendien het certificaat Erkend Duurzaam verkrijgen. Daarmee laten ze zien dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen. In veel inkoopvoorwaarden wordt dat certificaat verplicht gesteld.

Gedragscode MRF.

Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien u meer wilt weten over het MRF-Keurmerk en het certificaat Erkend Duurzaam.

 

Bekijk hier de nieuwste MRF Circulaire!