Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

Afgelopen maand hebben diverse MRF-leden hun voorraad mondkapjes gedoneerd aan het plaatselijke of regionale ziekenhuis.

Bij de Nederlandse ziekenhuizen, zorginstellingen en hulpverleners is nog altijd grote behoefte aan nieuwe mondkapjes. Omdat de strijd tegen het Corona virus een gezamenlijke is heeft het MRF-bestuur een oproep gedaan om de beschikbare mondkapjes te doneren aan het ziekenhuis, zorginstelling of hulpverleners in de buurt.

Meerdere MRF-leden hebben sindsdien aan deze oproep gehoor gegeven.

Huiskes Metal & Electronics Recycling leverde mondkapjes aan het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch en het cardiologisch centrum in Amsterdam, Reukema aan ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk, Van Gerrevink deed het zelfde bij het verzorgingstehuis in Apeldoorn, en Heros Sluiskil droeg vorige week enkele dozen mondkapjes en veiligheidsbrillen over aan de regionale brandweer.

De MRF is blij met deze respons. Laten we dit nog even doorpakken... Metaalrecycling is aangemerkt als ‘cruciale beroepsgroep’. Ingezamelde afvalmetalen laten we als hoogwaardige grondstof weer terugkeren in de keten. Onder meer voor levensmiddelverpakkingen en medische apparatuur. Maar zo kunnen we op kleine schaal ook lokaal iets concreets doen...