Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

Asbest mag al jaren niet meer worden toegepast, maar zit nog wel in een paar duizend toepassingen. Bij verbouwingen en sloopwerken maar ook op de werf van MRF leden kan asbest terecht komen. Asbesthoudend materiaal ruik je niet en je kunt lang niet altijd zien of het in aangeleverde materialen aanwezig is.

Donderdag 1 november vond wederom de MRF training Asbestherkenning plaats in Vianen. Twaalf deelnemers afkomstig van een zevental bedrijven kregen van asbestdeskundige Arthur Diviu van Eurofins Sanitas te horen waar asbest in het verleden allemaal is toegepast en waarom. Daarbij liet hij ook tal van voorbeelden zien van asbestverdacht materiaal die je in de dagelijkse MRF praktijk kan tegenkomen. En wat doe je dan?

Ook deze cursusmiddag zat weer vol. Samenstelling van de groep zorgde voor levendige discussies. Na het goed doorlopen van de afrondende test ontvingen alle cursisten een deelnamecertificaat. 

Kortom het was een zeer geslaagde middag. Enige minpunt was dat cursisten na afloop in de langste file van dit jaar terechtkwamen…

In het voorjaar van 2019 zal de MRF wederom een aantal Asbestherkenningstrainingen organiseren.