Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

Op woensdagochtend 21 november 2018 vindt het zevende Recyclingsymposium plaats in Gorinchem. Onder het thema ‘De toekomst is circulair’ wordt u verrast door sprekers die u vertellen wat er al aan circulariteit wordt gerealiseerd en wat nog moet gebeuren.

Het programma neemt u mee van Europese schaal naar de regio met Harriët Tiemens, wethouder van de duurzame gemeente Nijmegen.
Ed Nijpels legt de verbanden tussen energietransitie en circulaire economie. Elphi Nelissen focust op materialen en producten. Duurzaamheidsprofessor Jan Jonker is uw dagvoorzitter maar houdt ook een presentatie over Verdienmodellen in de circulaire economie.

BRBS Recycling, FHG en ENVAQUA nodigen U van harte uit om deel te nemen aan het Recyclingsymposium en daar uw collega’s te ontmoeten. Binnen het programma en via de aansluitende en gratis toegankelijke Recyclingbeurs is er ruim gelegenheid voor netwerken.

Voor MRF-leden is bijwonen van het Recyclingsymposium gratis, als u dat invult bij aanmelding. 
Voor anderen bedragen de kosten voor deelname: € 100,= excl. BTW. Deelnemers kunnen eveneens kosteloos aansluitend de Recyclingbeurs bezoeken.

www.recyclingsymposium.nl

Mis het niet…