Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Laan van Nieuw Oost Indië 131 2593 BM Den Haag Postbus 85645 2508 CH Den Haag
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

Vandaag is het Global Recycling Day. De dag waarop jaarlijks wereldwijd aandacht wordt besteed aan het belang van recycling in een duurzame samenleving.

Precies één jaar na de lancering van het Nationaal Recycling Forum op 18 maart 2020 komt dit recyclingplatform van hoogwaardige recyclingorganisaties waar ook de MRF deel uit maakt met een 7-puntenplan voor na de verkiezingen.

 

 

Hoewel duurzaamheid, de circulaire economie, klimaatverandering en ‘groen’ herstel na corona veelvuldig in de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen voorkomen, bleef Recycling - de circulariteit in de praktijk - als thema relatief onderbelicht.

Dit terwijl de randvoorwaarden voor hoogwaardige recycling nog steeds niet voldoende zijn ingevuld.
 
Daarom presenteren het Nationaal Recycling Forum en haar oprichters van FNOI, MRF, NRK Recycling en VHT vandaag de Recycling Wijzer. Een plan van aanpak van 7 punten om de randvoorwaarden voor hoogwaardige recycling te scheppen, en daarmee de randvoorwaarden voor het realiseren van de Circulaire Economie in 2050.

Lees meer op de website van het Nationaal Recycling Forum