Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

 

Trots is Virol op de titel -Winnaar van de Nationale Business Succes Award in de categorie Recyclingbranche- . De award wordt jaarlijks uitgereikt aan succesvolle bedrijven in specifieke branches in Nederland. 

Virol heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf op het gebied van recycling, met een zeer sterke positionering en wordt als een van de beste bedrijven op dit gebied gezien, aldus het NBSA.

Voorafgaand aan de nominatie is een beoordelingsrapport door het Nationale Business Succes Award Instituut opgesteld. In het rapport wordt Virol als volgt beschreven:  “Virol presenteert zich als absolute specialist in een bijzondere branche, te weten die van de recycling, in de ruimste zin des woord”. Ook wordt Virol omschreven met kernwoorden als gedreven, durf, passievol, innovatief en visionair. 
 
Henk Bos, algemeen directeur bij Virol, is blij met deze erkenning en zegt hierover het volgende “ Met deze award laat Virol zien dat een maatschappelijke en innovatieve aanpak uitstekend te combineren is met een hoge klanttevredenheid. Het is belangrijk dat wij onze dienstverlening blijven optimaliseren, zodat onze klanten nu en in de toekomst op het hoogste niveau bediend worden”.