Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Laan van Nieuw Oost Indië 131 2593 BM Den Haag Postbus 85612 2508 CH Den Haag
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

De krachtige stem van de MRF in 2017

Voorzitter Gabriël van Seumeren hield tijdens de op 12 januari gehouden MRF Nieuwjaarsreceptie de bijna 100 collega’s voor dat de MRF in 2017 een nog krachtiger geluid zal laten horen: in Den Haag en in Brussel.

Dat is hard nodig, bijvoorbeeld omdat het door politie en ministerie van Veiligheid en Justitie voorgestane Digitale Opkopers Register een concrete bedreiging is voor de privacy van burgers en bedrijven, maar ook omdat de zinloze meldplicht voor hoogwaardige groene lijst recyclingstromen nu eindelijk moet worden afgeschaft. Verder dient de communicatie over de nieuwe regelgeving voor afgedankte elektrische en elektronische apparatuur beter te worden georganiseerd door het ministerie van IenM. Hetzelfde geldt voor de handhaving van deze nieuwe regelgeving.

De MRF is er klaar voor: een krachtdadig bestuur, nieuwe huisstijl, goede partner in Brussel en deskundige MRF vrijwilligers en -adviseurs….