Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

E-mail

mail@mrf.nl

Telefoon

T: +31 (0)70 362 46 10

Adres

Postadres: Postbus 85645 2508 CH Den Haag

MRF wordt ondersteund door Lejeune Association Management te Den Haag (zie www.lejeune.nl)
MRF
Alles over de MRF, het keurmerk en waar wij voor staan
Lees meer
Standpunten
De standpunten en actueel besproken thema’s in de branche
Lees meer
Leden
Het MRF ledenoverzicht
Lees meer
Agenda
Bekijk toekomstige MRF en beursevenementen
Lees meer
Meldpunt diefstal
Meld nu een diefstal
Lees meer
E-Waste
Doe mee met de stimuleringsregeling E-Waste!
Lees meer

Bekijk de nieuwste MRF Circulaire!

Per 1 januari 2024 geldt de Omgevingswet. In de Omgevingswet worden 26 bestaande wetten gebundeld. Zo verdwijnen de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Wet ruimtelijke ordening, de Wet natuurbescherming en de Waterwet. Ook zullen er zo’n 60 besluiten, zoals het Activiteitenbesluit en het Bouwbesluit, worden vervangen. Daarnaast zullen 50.000 bestaande bestemmingsplannen worden gebundeld tot één omgevingsplan per gemeente. 

IJzer- en Schroothandel BV in Putten & Pennings Kabel- en Metaalrecycling.

 

Dit is mijn laatste column. In ieder geval op deze plek. Per 1 januari a.s. treed ik terug als MRF-directeur en draag ik het stokje vol vertrouwen over aan Lennert Vermaat. Ook deze column ‘Haagse Zaken’ hoort daarbij. Omdat ik wel bij de MRF betrokken blijf, hoef ik in ieder geval nog geen afscheid van u te nemen. Deze column ga ik wel missen trouwens. In de afgelopen jaren heb ik er ruim 60 geschreven voor MRF Circulaire en haar voorloper MRF Actueel.