Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

We maken met z’n allen steeds meer gebruik van digitale berichtgeving. Om u op de hoogte te houden van de snelle actualiteit aangaande de MRF, hebben we WhatsApp Business aangemaakt.

 

Mail uw mobiele telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zal de MRF u ook via dit medium op de hoogte stellen van bijvoorbeeld aankomende evenementen of belangrijke nieuwsberichten.

Wij zullen uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens omgaan en kunt u zich natuurlijk uitschrijven indien u liever geen berichten meer van ons via WhatsApp wilt ontvangen.

P.S. deze app wordt alleen gebruikt voor het zenden van berichten. Wij kunnen hierop geen WhatsApp berichten ontvangen. U kunt nog steeds op de gebruikelijke manier contact met ons opnemen via e-mail of ons vaste nummer.