Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

Na het succes van de 1e editie van het Nationaal Recycling Congres dat op 25 november jl. volledig in digitale vorm plaatsvond, zal de 2e editie in een hybride jas worden gestoken. Een congres met fysieke deelnemers maar tevens digitaal bij te wonen via een ‘live stream’.

Met het 1e Circulaire Materialenplan in aantocht als opvolger van milieubeleidsplan LAP3 zullen er voldoende relevante thema’s zijn waar de 4 organisatoren van het Nationaal Recycling Congres een duidelijke visie op hebben.

Daarnaast leent dit evenement zich uitstekend voor de koplopers in de recyclingketen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardige recycling te laten zien.

Het Nationaal Recycling Congres wordt georganiseerd door het Nationaal Recycling Forum (NRF). Dit recyclingplatform wordt gevormd door de 4 recyclingorganisaties FNOI (oudpapier), MRF (metaal), NRK Recycling (kunststof) en VHT (textiel).

Reserveer 17 maart 2022 alvast in uw agenda! Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgen t.z.t.