Deze website maakt gebruikt van cookies en verzamelt browsegegevens om u de beste ervaring te geven. Lees meer over de gegevens die wij opslaan in onze privacy policy.

Recycling is een essentiële schakel in het streven om te komen tot de Circulaire Economie. Dankzij onze sectoren krijgen gebruikte materialen een tweede leven als product of grondstof voor nieuwe producten. Maar in de praktijk bestaan nog veel belemmeringen voor hoogwaardige recycling en circulariteit. Met 100 jaar aan opgebouwde kennis en ervaring willen de vier initiatiefnemers zich gezamenlijk nadrukkelijk manifesteren als gesprekspartner voor politiek, overheid, media, producenten, consumenten en kennisinstituten bij het realiseren van de Circulaire Economie. 

En u kunt mee praten! Samen met mediapartner Recycling Magazine Benelux hebben wij een korte online enquête opgesteld. Graag nodigen wij u uit, om via deze link uw standpunt op een aantal stellingen kenbaar te maken. De resultaten van het onderzoek zullen op 25 november bekend worden gemaakt. 

Klik hier voor de enquête